DOUBLE RISE GYAKORI KÉRDÉSEK – ÉS VÁLASZOK

Sokat nem fogsz aludni a Double Rise-on, de ha pár órára lepihennél két buli között, akkor ezt kell tudnod:
Ha sima 4 napos, kemping nélküli bérletet vettél, de közben meggondoltad magad és mégis szeretnél sátrazni, hiszen tudjuk, hogy úgy az igazi a fesztivál... akkor vásárolhatsz belépőt a kempingbe a helyszínen, 20 lejért. A kemping, ugyan nem 4*os, de mindent megteszünk, hogy úgy érezd magad mintha szállodában aludnál. (Elsősorban megkínálunk pálinkával. Jó sokkal.) Lehetőséged lesz kifogástalan, igényes felszereltségű mosdóban tisztálkodni (Kivéve ha lepacsiztál valamelyik fellépővel, akkor ne moss kezet soha többet :D )
Jegyvásárlás:
Bérleteket és napijegyeket a helyszínen is lehet majd venni, előzetesen pedig online a www.doublerise.ro honlapon. Figyelgesd rendszeresen a facebook oldalunkat, mert gyakran akciókkal kedveskedünk nektek! ;) Ha személyesen szeretnél jegyet vásárolni, ezt egyelőre Kolozsváron a KMDSZ irodában (str.Avram Iancu/Petőfi Sándor u.21) illetve a Paprika Rádió stúdiójában (Arany János u.15) tehetitek meg, Marosvásárhelyen pedig június 8 szerdától a Tutunban. Ha Torockón jártok terepszemlén, otta László's Coffee Shopban tudtok bérleteket venni.
Szállás:
Ha otthon a saját ágyadban szeretnél aludni, mi hazaviszünk!
Szeretnénk megkönnyíteni az utazásotokat, így buszjáratokat indítunk Kolozsvárról és Marosvásárhelyről Torockóra oda-vissza. Az utolsó járatok a koncertek lejártával indulnak Torockóról, kb. éjjel 2-kor. (Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor vége a bulinak, a Partysátorban és a Folkudvarban reggelig tart a hepaj.) A pontos menetrendeket hamarosan közzétesszük!
Zenekar vagy és szeretnél fellépni nálunk?
Sajnos az idei program már telített, de kérjük hogy jövőre jóval a fesztivál előtt, március környékén jelentkezz! És persze gyere el idén megnézni, hogy hol zenélsz jövőre! ;)
Árulni szeretnél?
Amennyiben szeretnél bármilyen finomságot, vagy kézművesterméket árulni a fesztiválon kérjük küldj egy jelentkezést és bemutatkozót a vasar@doublerise.ro e-mail címre.
Újságíró vagy és infókra lenne szükséged?
Keresd a sajtófelelősünket a press@doublerise.hu e-mail címen.
Önkéntesnek jelentkeztél?
Köszönjük, hogy a csapat tagja szeretnél lenni, és hozzá akarsz járulni ahhoz, hogy jól sikerüljön a fesztivál. Hamarosan bekerülsz egy facebook csoportba, és onnan folytatódik, vagy inkább kezdődik a buli! :)